46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Vētra "Billie" Rēzeknē uzvedās samērā mierīgi

Фото: Publicitātes foto
Izsaukumu saistībā ar vētras radīto postījumu novēršanu aizvadītajās brīvdienās nav bijis, ziņu portālam 46.lv pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD), Latgales reģiona brigādes,  Rēzeknes daļas komandieris Viktors Ščavinskis. 
 
12. decembrī tika saņemts izsaukums uz ugunsgrēku Rēzeknē, Dārzu ielā 67, ugunsgrēks notika daudzstāvu mājas 5. stāva dzīvoklī, kur dega dzīvojamās telpas 2 m2 platībā. Pateicoties VUGD operatīvajai darbībai, tika izglābti 4 cilvēki, trīs no tiem hospitalizēti. 

Savukārt, 14. decembrī tika saņemts izsaukums uz Greivuļiem, kur aizdegās vieglās automašīnas dzinēja nodalījums 2 m2 platībā, kā arī tika saņemts viens izsaukums, kur tika sniegta tehniskā palīdzība. Atgādināsim , ka Rēzeknes VUGD daļas atbildībā ir gan Maltas, gan Viļānu postenis. 

A/S "Sadales tīkls", līdz 14. decembra vēlam vakaram, elektromontieru brigādes veica labojumus, lai novērstu vētras radītos bojājumus un atjaunotu elektroapgādi, mājsaimniecībām, kuras bija palikušas bez elektroapgādes. Kā informē A/S "Sadales tīkls", elektroapgāde, galvenokārt, tika traucēta valsts rietumu daļā- Liepājā un Kuldīgā, kā arī ziemeļu daļā- Valmierā un Limbažos. 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"